YÜKSELİŞ SEMPTOMLARINDAN ARINMAK

0
1042

1. Dinlenin. Dinlenin. Dinlenin. Bedeniniz inanılmaz bir dönüşümden geçiyor ve aşırı – yüklü. Kırılgan sinir sistemi ile oldukça yüksek hassaslığa sahip olanlar için, dinlenme çok fark yaratabilir. Aktivitelerimi sınırlamanın ve aşırı kendime – dikkat etmemin önemli bir fark yarattığını gördüm. Bu, ayrıca kendinizi yüksek alemlere yerleştirmenin doğal bir yan ürünüdür.

2. Mümkün olduğunca çok yaratıcılık içinde olun. Yüksek enerjiler yaratıcılık ister ve siz bu enerjinin daha kolay akması için bir kanal açarken yüksek alemlere doğal olarak ve otomatik olarak yükseltilirsiniz.

3. İşleme direnmemeye çalışın. Yükseliş işleminden korkmanın ve direnç göstermenin sadece hoş olmayan bir deneyim yarattığını keşfettim. Her şey ilahi düzendedir. Hepimizin işlemimizi gözleyen kendi özel fiziksel – olmayan varlıklarımız var (ben onları gördüm!) ve tehlikeli bölgeye -çok uzağa- gitmemize izin verilmez. Asla taşıyabileceğimizden fazlası bize verilmez, bazen bize bunun aksiymiş gibi gözükse bile !

4. Düşüncelerinizi izleyin. Bu anahtardır. Yüksek ve pozitif düşünceler anında sizi yüksek alemlere yerleştirir, ayrıca yaratmakta olduğunuz şeye büyük oranda yardımcı olur. Kendiniz için -iyi hissettiren- bir vizyon bulun ve onu sıkça kullanın. Ben sıkça yüm şekilerde mükemmel yaşamımı imgelerim. Onun geleceğini bilin. Siz vizyona sahipsiniz, çünkü onu yaşamanız bekleniyor !

5. Bırakın ruhunuz size rehberlik yapsın. Olan bitenlerin kontrolünün elimizde olmasını istemeye eğilimliyiz ve bazı türde rahatlamayı yakalamak için -aşırı şeyler- yapabiliriz. Eğer bırakırsanız ve isterseniz, ruhunuz gereksinim duyduğunuz mesajları size getirecektir (Herhangi bir insan, bir kitap, bir e- mail vs vasıtası ile) ve ruhunuz daha düzgün ve daha hoş bir geçiş için büyük bir yol gösterendir. -Daha azının daha fazlası- olduğunu keşfettim. İşlemin kendisi sizi ihtiyacınız olan yere götürmenin kendi yoluna sahiptir ve siz idareyi ele almaya çalışarak kendinizi kolayca fazla uyarabilirsiniz.

6. Eğer ilave desteklere yönlendirilirseniz, bunları alın. Adrenal desteği bana çok yardımcı oldu. Bedenlerimiz fazla mesai yapıyor. Rahatlatıcı şifalı otlar da iyidir.

7. Hekimler semptomlarınıza teşhis koyabilmesine rağmen, siz onların mevkisine uymasanız da, onlar yine de yardımcı olabilir. Bedenlerimiz dengeden çıkmış olabilir, bir hekimin teşhisinin faydası olabilecek kimyasal dengesizliğiniz, hormonal dengesizliğiniz, tiroid dengesizliğiniz veya başka bir şey olabilir. Hekimlerin de bunları anladığı görülüyor ve gerçekten anlamaya başlıyorlar. Ashville’deki doktorlarım ve hemşireler sık sık bana kendimi beyaz ışıkla çevrelememi, başkalarının enerjilerine almamak için dikkat etmemi ve geçmiş yaşamlarımı salivermekte olduğumu söylüyorlar.

8. Yapabildiğiniz kadar çok doğada vakit geçirin. Gökyüzü hala mavi, güneş hala doğuyor ve doğa hala çiçek açıyor gelişiyor. Bu, bağlanmak için iyi hissettirir.

9.  Bol bol egzersiz yapın. Eğer egzersiz yapmaktan çok yoruluyorsanız, yürümeyi deneyin. Şeyleri hareket halinde tutmak önemlidir.

10. Güneşi içinize çekin. Güneş Yeni enerjinin titreşimini taşır ve gün içinde dışarıda bulunmak gerçekten yardımcı olur.

11.Eğer hiperhassaslık deneyimliyorsanız, yaşam tarzınızı değiştirin. Bir süreliğine kalabalıktan, heyecandan ve stresten uzak duruyorum, ve siz sonunda anda kalırken stresin olmayacağı bir yere geleceksiniz. Yaşamınız BASİT olacak.

12. Tutkunuzu bulun. Çoğu zamanlar rahatsız bir durum tutkunuz ve misyonunuzu ortaya çıkarır. Bu planın bir parçasıdır !

13.Yeni küçük varlıkların yanında zaman geçirin. Torunumun kreşindeki çocuklarla oynuyorum. Bu küçüklerin çoğu fazla tekamül etmiş ve sizi daha çok -yuvada- hissettirir.

14. Epsom tuzu banyoları yapın.

15.  Su, suya girin ve bol bol su için. Yoğun saliverme ve geçiş sürecinden geçerken, yükseliş rehberim bana suya girmemi söyledi…banyo küvetine değil, yüzme havuzuna. Bu çok rahatlatıcı ve sakinleştirici olabilir. Ve hepimizin bildiği gibi, bol bol su için !

16. Dostlarınızı ziyaret edin ve basitçe onların günlerini dinleyin. Hatırlayın, kimliğinizin çoğunu -boşaltmaktasınız-. Bu başkaları ile bağlantılı kalmaya çok yardımcı olur, siz onların etrafında olmayı sevmediğinizi düşünseniz bile. Bu ayrıca zihninizi kendi sürecinizin dışına çıkarmaya yardımcı olur.

17. Kendinizi -iyi hissettirecek- sonsuz yollar bulun. İyi bir kitap okuyun, ağaçlık yerlerde dolaşın, banyo yapın, masaj yaptırın, elbise dolabınızı yenileyin, her zaman istemiş olduğunuz bir sanat sınıfına katılın, saçlarınızı yaptırın. İyi hissetmek çok önemlidir ve siz kendinizi destekledikçe evren sizi destekleyecektir. Bu olmanın doğal halidir ve ayrıca bizi yüksek alemlere yerleştirir !

18. Deneyimlemekte olduğunuz garip semptomlara çokça odaklanmamaya çalışın,bu sadece onları büyütmeye ve ONLARIN realiteniz olmasına hizmet eder ! Süreç/işlem kendi kendini ortaya çıkaracaktır, çok zevk aldığınız şeylere ya da bu listedeki önerilere katılmaya odaklanmanız daha iyi olur.

19.  Sadece herkesi sevin … özellikle kendinizi.

20. Kendi yükseliş işleminizin nasıl ortaya çıkmasını istediğiniz ile ilgili kişisel bir bildiri yapın. Siz burada üstatsınız ve kurbanlar olarak hissetmeye ihtiyacımız yok. Siz tekamül ederken, sonunda kendi işleminizi ve deneyimlerinizi kontrol etmek için araçları hatırlayacaksınız.

  • Karen Bishop

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz
Lütfen adınızı yazınız